Home › Produkty wg kategorii
Produkty wg kategorii
Katalog »
  • Nalewka wiśniowa 200 ml

    Nalewka wiśniowa jest bardzo aromatyczna i pyszna. Popularna wiśniówka to królowa polskich nalewek. Uwielbiana przez wyrafinowanych smakoszy nalewek za piękny kolor i wyjątkowy aromat. Produkowana wg. własnej sprawdzonej receptury.
    Zawartość alkoholu min. 32% obj

    26.00
     
  • Nalewka wiśniowa 350 ml

    Nalewka wiśniowa produkowana jest wg dawnych sprawdzonych receptur. Duży udział zdrowych i dojrzałych owoców wiśni, spirytus i umiarkowany dodatek cukru zapewniają wyjątkowe doznania smakowe. Zawartość alkoholu minimum 32% obj.
    Doskonale rozgrzewa i przywraca dobry nastrój. Idealny prezent dla szefa i cioci na imieniny.

  • Nalewka z pigwy 200 ml

    Owoce pigwy na surowo są trudne do zjedzenia, ale przetwarzane mają ciekawy aromat i kwaskowaty smak.
    Zawartość alkoholu min. 32% obj.

    26.00
     
  • Nalewka z pigwy 350 ml

    Owoce pigwy na surowo są trudne do zjedzenia, ale przetwarzane mają ciekawy aromat i kwaskowaty smak.
    Zawartość alkoholu min. 32% obj.

    37.00
     
  • Nalewka żurawinowa 200 ml

    Nalewka z żurawiny posiada charakterystyczny cierpko - słodki smak preferowany przez smakoszy nalewek.
    Produkowana wg własnej sprawdzonej receptury.
    Zawartość alkoholu min.32% obj.

  • Nalewka żurawinowa 350 ml

    Nalewka z żurawiny posiada charakterystyczny cierpko - słodki smak preferowany przez smakoszy nalewek.
    Produkowana wg własnej sprawdzonej receptury.
    Zawartość alkoholu min.32% obj.

    37.00
     
  • Nalewka jagodowa 200 ml

    Bardzo duży udział owoców jagody czernicy, spirytus i umiarkowany dodatek cukru, zapewniają wyśmienite, doznania smakowe. Nalewka produkowana jest w/g własnej sprawdzonej receptury i zawiera min. 32% obj. alkoholu.

    26.00
     
  • Nalewka jagodowa 350 ml

    Bardzo duży udział owoców jagody czernicy, spirytus i umiarkowany dodatek cukru, zapewniają wyśmienite, doznania smakowe. Nalewka produkowana jest w/g własnej sprawdzonej receptury i zawiera min. 32% obj. alkoholu.

    37.00
     
  • Nalewka malinowa 200 ml

    Nalewka malinowa cudownie zamyka smak i aromat lata w butelce. Ma piękny kolor i smak malin. Jest mocno rozgrzewająca ku zdrowotności szczególnie na zimę.
    Produkowana w/g własnej sprawdzonej receptury.
    Zawartość alkoholu min. 32% obj.

  • Nalewka malinowa 350 ml

    Nalewka malinowa cudownie zamyka smak i aromat lata w butelce. Ma piękny kolor i smak malin. Jest mocno rozgrzewająca ku zdrowotności szczególnie na zimę.
    Produkowana w/g własnej sprawdzonej receptury.
    Zawartość alkoholu min. 32% obj.

  • Nalewka jeżynowa 200 ml

    Nalewka jeżynowa produkowana jest w/g własnej sprawdzonej receptury.
    Bardzo duży udział owoców jeżyny i umiarkowany dodatek cukru zapewniają doskonałe doznania smakowe. Intensywny smak jeżyny powoduje iż nalewka z nich przyrządzona łączy w sobie nuty słodyczy ale i też delikatnej goryczki.
    Zawartość alkoholu min 32% obj.

  • Nalewka jeżynowa 350 ml

    Nalewka jeżynowa produkowana jest w/g własnej sprawdzonej receptury.
    Bardzo duży udział owoców jeżyny i umiarkowany dodatek cukru zapewniają doskonałe doznania smakowe. Intensywny smak jeżyny powoduje iż nalewka z nich przyrządzona łączy w sobie nuty słodyczy ale i też delikatnej goryczki.
    Zawartość alkoholu min 32% obj.

    37.00
     
  • Nalewka miętowa 200 ml

    Nalewka o silnym zapachu balsamicznym. Ma piękny zielony kolor, orzeźwiający miętowy smak i zapach.
    Produkowana w/g własnej sprawdzonej receptury.
    Zawartość alkoholu min. 32% obj.

    26.00
     
  • Nalewka imbirowa 200 ml

    Nalewka imbirowa jest znakomita na długie zimowe wieczory , jesienne słoty i wiosenne roztopy. Doskonale rozgrzewa, wzmacnia i pobudza apetyt, przywraca dobry nastrój.
    Produkowana w/g własnej sprawdzonej receptury.
    Zawartość alkoholu min. 32% obj.

    26.00
     
  • Żurawina niskosłodzona 200 g

    Rozdrobione owoce żurawiny błotnej z niewielkim dodatkiem cukru. Idealnie nadaje się do wyrobów cukierniczych.

    5.10
     
  • Żurawina niskosłodzona 720 g

    Rozdrobione owoce żurawiny błotnej z niewielkim dodatkiem cukru. Idealnie nadaje się do wyrobów cukierniczych.

    17.70
     
  • Nektar z żurawiny 300 ml

    Bezkonkurencyjny dodatek do herbaty. Produkt stanowi sok przecierowy z żurawiny błotnej bez kropli wody z minimalnym dodatkiem cukru.

    10.00
     
  • Keczup z żurawiny 200 g

    Idealny dodatek do białego mięsa i serów pleśniowych. Sporządzony z żurawiny (60%), warzyw i szerokiej gamy przypraw.

    5.10
     
  • Żurawina - całe owoce w soku 360 g

    Zachowane w całości owoce żurawiny błotnej zatopione w soku żurawinowym lekko słodzonym fruktozą.

    12.65
     
  • Borówka niskosłodzona 200 g

    Przetwory z borówki odznaczają się wybornym smakiem i przyjemnym aromatem.

    5.39
     
  • Borówka niskosłodzona 720 g

    Przetwory z borówki odznaczają się wybornym smakiem i przyjemnym aromatem.

    18.70
     
  • Borówka - całe owoce w soku 360 g

    Przetwory z borówki odznaczają się wybornym smakiem i przyjemnym aromatem.

    13.30
     
  • Mus jagodowy 200 g

    Borówka czernica ma spore znaczenie w medycynie oficjalnej i w lecznictwie ludowym. Walory konsumpcyjne i przydatność na przetwory, powodują, że jagoda jest najważniejszą z użytkowanych roślin runa leśnego.

    5.40
     
  • Nektar z czarnej jagody 300 ml

    W/g literatury borówka czernica ma spore znaczenie w medycynie oficjalnej i w lecznictwie ludowym. Walory konsumpcyjne i przydatność na przetwory, powodują, że jagoda jest najważniejszą z użytkowanych roślin runa leśnego.

    10.00
     
  • Nektar z maliny 300 ml

    Pachnący, zawiesisty nektar, bardzo dobry do herbaty, lodów i budyniu.

    16.92
     
  • Konfitura z jagody 200 g

    W/g literatury borówka czernica ma spore znaczenie w medycynie oficjalnej i w lecznictwie ludowym.

    Przeznaczenie głównie cukiernicze - ciasta, torty i nadzienie pierogów. Walory konsumpcyjne i przydatność na przetwory, powodują, że jagoda jest najważniejszą z użytkowanych roślin runa leśnego.

    5.40
     
  • MIX - 3x200 g (żurawina - borówka - jagoda)

    - borówka brusznica, niskosłodzona
    - żurawina błotna, niskosłodzona
    - mus jagodowy, niskosłodzony

    15.84
     
  • Koncentrat grzybowy 180 g

    Idealny do przyrządzania zup i sosów oraz jako dodatek do bigosu lub nadzienia pierogów. W ostatniej fazie gotowania zupy dodać koncentrat i doskonała zupa grzybowa jest gotowa. Sposób produkcji i wyrób jest prawnie chroniony.

    Produkowany pod stałym nadzorem uprawnionego grzyboznawcy nr 639.

    5.80
     
  • Koncentrat grzybowy 920 g

    Idealny do przyrządzania zup i sosów oraz jako dodatek do bigosu lub nadzienia pierogów. W ostatniej fazie gotowania zupy dodać koncentrat i doskonała zupa grzybowa jest gotowa. Sposób produkcji i wyrób jest prawnie chroniony.

    Produkowany pod stałym nadzorem uprawnionego grzyboznawcy nr 639.

    28.08
     
  • Borowik PET - 50 g

    Przechowywać w temperaturze otoczenia i wilgotności względnej - do 75%

    Produkowany pod stałym nadzorem uprawnionego grzyboznawcy nr 639

  • Podgrzybek PET - 50 g

    Przechowywać w temperaturze otoczenia i wilgotności względnej - do 75%

    Produkowany pod stałym nadzorem uprawnionego grzyboznawcy nr 639

    13.20
     
  • Maślak PET - 50 g

    Przechowywać w temperaturze otoczenia i wilgotności względnej - do 75%

    Produkowany pod stałym nadzorem uprawnionego grzyboznawcy nr 639

  • Pyłek kwiatowy 500 g

    Pyłek kwiatowy ma właściwości antybakteryjne oraz wpływa na procesy metaboliczne jak i reakcje odpornościowe.

    39.50
     
  • Miód Lipowy 1000 g

    Stosowany przy kłopotach z drogami oddechowymi, sercem i układem krążenia, układem nerwowym i stresem, przewodem pokarmowym.

    46.70
     
  • Miód Rzepakowy 1000 g

    Miód Rzepakowy pomocny w kłopotach z sercem, naczyniami wieńcowymi, układem krążenia, wątrobą, nerkami i układem moczowym.

    36.60
     
  • Miód Spadziowy 1000 g

    Miód Spadziowy pomocny w kłopotach z drogami oddechowymi, przewodem pokarmowym, przy zaparciach, biegunkach, chorobach serca i nerwicy.

  • Kosz upominkowy owalny z rączką

    W sprawie zamówienia koszy proszę o uprzedni kontakt telefoniczny
    tel.52 398 22 91

  • Kosz upominkowy okrągły z rączką

    W sprawie zamówienia koszy proszę o uprzedni kontakt telefoniczny
    tel.52 398 22 91

  • Kosz upominkowy owalny z dwiema rączkami

    W sprawie zamówienia koszy proszę o uprzedni kontakt telefoniczny
    tel.52 398 22 91

  • Borówka z gruszką  - 300 g

    Całe owoce borówki brusznicy zatopione w delikatnym słodkim przecierze z gruszki. Produkt deserowy z przeznaczeniem do bezpośredniego spożycia, lub jako dodatek do gofrów, lodów itp. Produkt pasteryzowany.

    8.20
     
  • Nalewka z kwiatu bzu czarnego 200 ml

    Nalewka z kwiatów bzu wyjątkowo pięknie pachnie i smakuje. Wysoko ceniona za ten charakterystyczny ziołowo-żywiczny zapach i smak.
    Produkowana w/g własnej sprawdzonej receptury.
    Zawartość alkoholu min. 32% obj.

  • ADVOCAAT 350 ml

    Jajeczny likier o dużej gęstości i umiarkowanej zawartości alkoholu. To napój alkoholowy sporządzony z żółtek jaj od szczęśliwych kur z wolnego wybiegu , mleka, cukru , spirytusu i aromatu wanilinowego. To fantastyczny likier , który nie ma sobie równych. Pomimo panującej powszechnie opinii , że jest to raczej "damski trunek" coraz częściej delektują się nim też panowie. Produkowany wg własnej sprawdzonej receptury.
    Zawartość alkoholu min. 28% obj.

    37.00
     
  • Aronia z siemieniem lnianym 250g

    Aronia uważana jest za bardzo zdrowy owoc jagodowy. Produkt ten może być stosowany na kanapki lub do bezpośredniego spożycia.

    6.38
     
  • Sos Cumberland 250g

    Zimny sos polecany do pasztetów, czerwonego mięsa, dziczyzny i wędlin. Jest kwaśny, pikantny, gorzki, słony i kwaśny. Sporządzony z owoców żurawiny błotnej, czarnej porzeczki, chrzanu, musztardy, skórki pomarańczowej, soku z cytryny, całej gamy przypraw oraz dodatku nalewki z pigwy.

    8.14
     
  • Konfitura z Wiśni 200g

    Konfitura z wiśni, najlepsza do gofrów, tostów, na kanapki, jako nadzienie do pączków, świetnie smakuje z mięsem.

    4.73
     
  • Konfitura z Czarnej Porzeczki 200g

    Owoce są bardzo dobrym surowcem na przetwory. W produktach przestaje razić nieprzyjemny zapach, który wydzielają świeże owoce. Zawiera znaczną zawartość wit. C.

    4.73
     
  • Konfitura z Malin 200g

    Konfitura cudownie zamyka w słoiku smak i aromat lata. Uwielbiana na kanapki, gofry i naleśniki.

    7.52
     
  • Konfitura z truskawek 200 g

    Popularna i lubiana konfitura na kanapki, gofry i naleśniki.

    4.73
     
  • Konfitura z Moreli 200g

    Łagodny, przyjemny i wyraźnie morelowy smak. Idealnie nadaje się do kanapek, naleśników i nadzienia cukierniczego.
    Morele są nie tylko bardzo smaczne, ale także sprzyjają zdrowiu i urodzie.

    4.73
     
  • Konfitura z śliwek 200 g

    Popularna i lubiana konfitura na kanapki, gofry i naleśniki.

    4.07
     
  • Nektar z czarnej porzeczki 300 ml

    Spożywać po rozcieńczeniu np. łyżka stołowa do szklanki herbaty.

    10.00
     
  • Nektar z wiśni 300 ml

    Stosować bezpośrednio do picia lub jako dodatek do budyniu i lodów.

    Sposób przechowywania:
    zamkniętą butelkę chronić przed światłem.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce do 7 dni.

    10.00
     
Logo firmowe
Sklep Skwierawski