Nagrody / dyplomy
........................................................................................
 

 

ROK 2016

Akt nadania tytułu IRYDOWY HIT 2016
22. 06. 2016 r.

Akt nadania tytułu HIT 2016 za walory smakowe i jakosciowe sosu Cumberland

 

 

ROK 2015

Akt nadania tytułu PLATYNOWY HIT 2015
24. 06. 2015 r.

Akt nadania tytułu HIT 2015 za kreowanie i promowanie wysokiej jakości regionalnych produktów kulinarnych "Dziedzictwo Kulinarne"

 

ROK 2015

ZŁOTY MEDAL NATURA FOOD 2015
02. 10. 2015 r.

Złoty medal Naura Food 2014 w kategorii produkty naturalne: SOS CUMBERLAND 250g

 

ROK 2014

Akt nadania tytułu ZŁOTY HIT 2014
26. 06. 2014 r.

Akt nadania tytułu HIT 2014 za znakomite walory smakowe jakościowe grupy produktów z czarnej porzeczki: konfiturę, nektar i nalewkę

 

ROK 2013

Akt nadania tytułu RUBINOWY HIT 2013
06. 06. 2013 r.

Akt nadania tytułu HIT 2013 za dzialania proekologiczne "budowę instalacji fotowoltaicznej (solarnej)"

 

ROK 2012

Akt nadania tytułu RUBINOWY HIT 2012
05. 06. 2012 r.

Akt nadania tytułu HIT 2012 za "Nalewkę z owoców leśnych"

 

ROK 2011

Akt nadania tytułu RUBINOWY HIT 2011
18. 06. 2011 r.

Akt nadania tytułu HIT 2011 za "Żurawinę niskosłodzoną"

 

ROK 2010

Akt nadania tytułu RUBINOWY HIT 2010
25. 06. 2010 r.

Akt nadania tytułu HIT 2010 za "Nalewkę żurawinową"

 

ROK 2009

Akt nadania tytułu KRYSZTAŁOWY HIT 2009
23. 06. 2009 r.

Akt nadania tytułu HIT 2009 za walory smakowe i jakościowe "Ketchupu z żurawiny"

 

ROK 2008

Akt nadania tytułu HIT 2008
24. 06. 2008 r.

Akt nadania tytułu HIT 2008 za walory smakowe i jakościowe "Nektaru Żurawinowego" i "Całe owoce żurawiny w soku żurawinowym"

.......................................................................................

Złoty Medal IFE POLAND 2008
19. 05. 2008 r.

Nagroda IFE POLAND za produkt "Keczup z żurawiny".

 

ROK 2007

Akt nadania tytułu HIT 2007
26. 06. 2007 r.

Akt nadania tytułu HIT 2007 za walory smakowe i jakościowe "Koncentratu grzygowego"

.......................................................................................

Złoty Medal IFE POLAND 2007
17. 05. 2007 r.

Nagroda IFE POLAND za zestaw "Nektar z Żurawiny" i "Żurawina - całe owoce w soku żurawinowym".

.......................................................................................

CERTYFIKAT "NAJLEPSZE W POLSCE"
20. 04. 2007 r.

Prawo do oznaczania produktu "Koncentrat grzybowy" godłem "Najlepszy w Polsce" przyznawany przez Towarzystwo im. Hipolita Cegielskiego - Głos Wielkopolski, TVP3 Poznań, Radio Merkury w Konsumenckim Konkursie Jakości Produktów.

 

 

ROK 2006

Złoty Medal 2006
06. 10. 2006 r.

Nagroda przyznana przez Polskie Towarzystwo Promocji Zdrowego Życia i Żywności z siedzibą w Tarnowie na XXII Targach Zdrowego Życia i Żywienia ECOLIFE 2006 za produkt "Nektar Żurawinowy".

.......................................................................................

Dyplom uznania i medal w konkursie "MERCURIUS GEDANENSIS"
z dnia 10. 05. 2006 r.

Dyplom oraz medal w konkursie "MERCURIUS GEDANENSIS" dla Z.P.S. Stefan Skwierawski - Brusy za "Borówkę niskosłodzoną" i "Żurawinę niskosłodzoną", które zostały zaprezentowane na Targach Spożywczych - Oferta Expresowa DELIKATESY 2006 w Gdańsku.

 

ROK 2005

 

Złoty Medal 2005
14. 10. 2005 r.

Nagroda przyznana przez Polskie Towarzystwo Promocji Zdrowego Życia i Żywności z siedzibą w Tarnowie na XXI Targach Zdrowego Życia i Żywienia ECOLIFE 2005 za produkt "Mus Jagodowy Niskosłodzony".

.......................................................................................

Dyplom uznania i nagroda Prezesa Zarządu Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji S.A. z dnia 14. 10. 2005 r.

Nagroda oraz dyplom uznania dla firmy Z.P.S. Stefan Skwierawski - Brusy za wysoką jakość produktu "Mus Jagodowy Niskosłodzony" prezentowanego na XXI Targach Zdrowego Życia i Żywienia ECOLIFE 2005 w Tarnowie.

.......................................................................................

Wyróżnienie
20. 04. 2005 r.

Wyróżnienie w konkursie na "Najlepszy produkt Targów IFEPOLAND 2005 za produkt "Koncentrat grzybowy".

 

 

ROK 2005

   

Złoty Medal 2005
14. 10. 2005 r.

Nagroda przyznana przez Polskie Towarzystwo Promocji Zdrowego Życia i Żywności z siedzibą w Tarnowie na XXI Targach Zdrowego Życia i Żywienia ECOLIFE 2005 za produkt "Mus Jagodowy Niskosłodzony".

 

ROK 2004

Złoty Medal 2004
 
Nagroda przyznana przez Polskie Towarzystwo Promocji Zdrowego Życia i Żywności na XX Targach Zdrowego Życia i Żywienia ECOLIFE 2004 za produkt "Żurawina Błotna Nisko- słodzona".

 .......................................................................................

Złoty Medal 2004

Nagroda przyznana przez Polskie Towarzystwo Promocji Zdrowego Życia i Żywności na XX Targach Zdrowego Życia i Żywienia ECOLIFE 2004 za produkt "Borówka Brusznica Nisko- słodzona".

 

ROK 2003



Złoty Medal 2003
 
Nagroda przyznana przez Polskie Towarzystwo Promocji Zdrowego Życia i Żywności na XIX Targach Zdrowego Życia i Żywienia ECOLIFE 2003 za produkt "Koncentrat Grzybowy Wie- logatunkowy".

.......................................................................................

Złoty Medal 2003 - statuetka

Nagroda przyznana przez Polskie Towarzystwo Promocji Zdrowego Życia i Żywności na XIX Targach Zdrowego Życia i Żywienia ECOLIFE 2003.

 

ROK 2001

Wyróżnienie
24-26. 05. 2001 r.

Wyróżnienie w konkursie MERCURIUS GEDANENSIS o JANTAROWY MEDAL Targów Przetwórstwa, Produktów Żywnościowych i Napojów POLFOOD 2001 za produkt "Koncentrat grzybowy".